Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

A: Markt 102, 6191 JK Beek

Zomer!

Het is weer tijd voor het zonnetje...

En we weten allemaal dat we ons goed moeten beschermen tegen straling van de zon.

 

Om u te helpen bij het beslissen welke zonbescherming het best bij u past, hebben wij een aantal favorieten op een rijtje gezet.

 

Louis Widmer sun protect face 30

Hoge bescherming dankzij de combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters
Anti-ageing verzorging voor de gevoelige huid van het gezicht
Dringt snel in de huid en laat geen vette film op de huid achter. De huid wordt weer zacht
Het antirimpelbestanddeel Matrixyl® 3000 heeft een antirimpelwerking. Testen bewijzen het: na twee maanden gebruik: 45 % minder rimpels
Panthenol en L-Arginine (aminozuur) verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie van de huid
RonaCare® AP «Advanced Photoprotection»:­ drievoudig beschermingsmechanisme
 
Louis Widmer kenmerkt zich vooral door het feit dat ze ALLE artikelen zowel licht geparfumeerd hebben, en parfumvrij. Ideaal dus voor de gevoelige huid!

 

Collistar Intensive Ultra-Rapid supertanning treatment spf 20 

Dit revolutionaire zonnebrandmiddel zorgt voor een weergaloze zongebruinde tint.

Strenge tests hebben aangetoond dat het het bruiningsproces versnelt en versterkt dankzij de combinatie van Unipertan® - een exclusief complex dat energie geeft en de huid dieper doet bruinen en dat de basis vormt van de zonneproducten van Collistar - met oleoyl tyrosine, bètacaroteen en wortelextract dat de werkzaamheid nog versterken.
Dit product activeert het bruiningsproces als geen ander: het stimuleert, versnelt en verhoogt de natuurlijke melanineaanmaak. Zo wordt u in zeer korte tijd bruin, ook wanneer de zon niet zo fel schijnt. De zongebruinde tint is bovendien stralender en blijft langer zitten. De formule is rijk aan vitamine E, glycerol en waardevolle plantaardige oliën en beschermt de huid tegen het uitdrogende effect van wind en zeezout. Het voedt en hydrateert de huid intens en gaat huidveroudering tegen. Gebruik het product een aantal dagen voor blootstelling aan de zon om de huid voor te bereiden op de zon
 

 

Prijslijsten