Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

A: Markt 102, 6191 JK Beek

Salon

In 2004 is (inmiddels winkelmanager) Selina begonnen als zelfstandig nagelstyliste nadat ze haar diploma allround nagelstyliste behaalde. In 2005 is ze vervolgens verder gaan leren waarbij ze onder andere diploma's behaalde voor ontspanningsmassages, Japanse gezichtsmassages, en diverse schoonheidsdiploma's.

Eerst is Selina zelfstandig aan de slag gegaan en heeft daarbij veel ervaring opgedaan.Vervolgens heeft ze een korte periode een kleinschalige salon in de winkel gehad en daarmee onze diversiteit vergroot. Daardoor werd het beautyaspect completer en werden de klanten nu ook nog voorzien van mooie nagels.

Vervolgens heeft Selina tot 2013 een goedlopende salon aan huis gehad.

Mede door dit succes hebben wij besloten het wat groter aan te pakken, en de salon wederom naar de winkel te verhuizen. In februari 2014 hebben we daarom een salon geopend in onze winkel, waarbij op kleine schaal klanten konden worden behandeld. Dit keer niet alleen meer voor nagels, maar voor volledige hand- en voetverzorging, make-up advies en gezichts- en lichaamsverzorging.

Vanwege de vele klanten die we kregen hebben we ondertussen 6 schoonheidsspecialistes, pedicures en nagelstylisten in dienst genomen, die tevens een diploma gelcolor, gelnagels en gellak op zak hebben. Ook hebben we een medisch pedicure met ruim 35 jaar ervaring.

 

De salon werd een groot succes en daarom vieren we in mei 2015 dat onze Salon wordt heropend na een kleine verbouwing, waarbij we onze salon tot een mooie, rustgevende ruimte hebben omgetoverd, waar onze klanten van een perfect ontspannende behandeling kunnen genieten.

Onderstaand ziet u onze nieuwe 2e nagelstudio, een ruimte waar uw nagels in alle rust mooi gemaakt worden. U kunt gewoon aangeven dat u liever privé behandelt wilt worden, door deze extra ruimte is hier mogelijkheid voor.

Van onze behandelingen hebben wij onderstaande verdeling gemaakt. Maak rechts uw keuze in het menu voor de bijbehorende prijslijst.

Wilt u een keer een behandeling proberen met een actie prijs? Dat kan! Like ons op Facebook, en houdt de website in de gaten. Een aantal keer per jaar hebben wij een leuke salon of nagelactie waarbij u een leuke korting ontvangt!

 De geldende prijslijsten zijn per 1 januari 2017.

Let op: wij werken uitsluitend op afspraak.

Meer informatie

 

Prijslijsten